HVAD ER ENLACUNA FOLDEDØR?


En foldedør fra Lacuna er fremtidens hæve-/skydedør, blot med en meget større åbning og fleksibilitet.

Med ambitionen om at lave verdens bedste foldedør, har vi fokus på isolation, tæthed og sikkerhed, samt design og kvalitet, med en levetid på 30-50 år.

Lacuna helårshus foldedør billeder

Design dine foldedøreefter egne ønsker


Lacunas foldedøre bliver special fremstillet til hvert enkelt projekt, så de opfylder dine ønsker. De kan tilpasses og matche design, stil og arkitektur på vinduer og døre i ethvert hjem.

RING TIL TLF: +45 8689 8689

Vi står altid til rådighed med rådgivning omkring teknik og design. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak og tilbud.

ELLER SEND EN MAIL

info@lacuna.dk

Husinspiration


Få inspiration her og luk lys, natur eller by ind i dit hjem.

Find inspiration

"Jeg tror på, at kunne åbne op til naturen"

- Henrik BrunsøCEO

Drømmen om at åbne sit hjem op og få naturen ind, er grobund for at Lacuna i dag producere foldedøre i Langeskov på Fyn. At de er lavet til at holde i 30 – 50 år, er resultatet af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer og målet om at være den bedste foldedørsproducent i verden.

Lacuna foldedør produkt detaljer

Streng undersøgelseog certifcering


Ud over at efterleve industrielle standard tests, udfører Lacuna også egne ekstrem tests for fugtabsorbering, dimensions stabilitet og isolation af foldedørene. Vi tester endvidere vores produkter hos tredjepart for at sikre fuld gennemsigtighed på produkternes ydeevne. Vi er derfor stolte af at kunne kalde Lacunas foldedøre for verdens mest tætte foldedøre.

Læs Mere

BÆREDYGTIGHEDI HØJSÆDET


Vi interesserer vi os for miljøet. Alle Lacuna råvarer er udvalgt med omhu, hvilket gør vugge til vugge tankegangen er til stede i alt vi gør.

Isolering er også essentielt for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Du kan bygge et lavenergihus, spare på varmeudgifterne og CO2 med vores foldedøre.
Isoleringen er væsentligt bedre end gennemsnittet. Isoleringsværdien måles i “Uw”, hvor et mindre tal betyder bedre isolering. Et normalt dobbeltrudet energibesparende vindue har en Uw værdi på 1.3 til 1.5. Vores produkter, udstyret med sammenlignelige glas, har en Uw værdi på 1.0-1-2, hvilket betyder op til 30% mindre energi forbrug.

Læs Mere

NEM MONTERINGBILLIG INSTALLERING


Ud over det energimæssige, holdbarheden og en fornem finish, er Lacunas produkter udstyret med et revolutionerende og patenteret overkarmssystem, hvor køreskinnen er integreret i selve overkarmen. Systemet er mere nøjagtigt end andre systemer, sparer penge til montage planker og giver en bedre finish.

Læs Mere

EN LACUNA RAMME EFTER4 MÅNEDER I HAVNEN


En god foldedør, der skal holde i 50 år, er i den grad afhængig af dimensionsstabilitet. I videoen her, viser vi én af de mange test, vi hos Lacuna laver, for at sikre os at vores produkter, lever op til jeres og vores forventninger. Denne dørramme er lavet af TMT Composite®, som er produceret i en varmebehandlet bøg. Efter 4 måneder i havnen, viser videoen at den har udvidet sig med 0,4 mm og at malingen ikke er sprækket.

Dansk DesignTysk Kvalitet

Alle Lacuna produkter er designet og fremstillet på vores fabrik på Fyn. Her tænker vi design på dansk og kvalitet på tysk. Lacuna Foldedøre certificerede som verdens absolut mest tætte og velisolerende.

Foldedørene er fremstillet til at kunne fungere i temperaturer fra -50 og op til 60 grader, og vi har afprøvet modstandsevnen ift. vind og vand under orkanstyrke med hastigheder op til 280 km/ t. Lacunas produkter er designet til at holde i 30 – 50 år – og gerne flere.

På Teknologisk Institut udsættes produkterne for tests i forhold til ekstremt vejr, isolation og indbrud. Det gør vi for at give vores kunder tryghed overfor ekstreme vind og vejrforhold. Lacuna foldedøre er designet med dobbelte eller tredobbelte tætningslister og er certificeret til C3 kravene ift. indbrudssikring. Foldedørene lever dermed op til de allerhøjeste krav, herunder den britiske standard PAS 24.