HVA ER EN
LACUNA FOLDEDØR?


En foldedør fra Lacuna er fremtidens heve / skyvedør, bare med en mye større åpning og fleksibilitet.

Med ambisjonen om å lage den beste foldedør dør, fokuserer vi på isolasjon, tetthet og sikkerhet, samt design og kvalitet, med en levetid på min. 50 år.

Lacuna helårshus foldedør billeder

DESIGN DIN FOLDEDØR
ETTER DINE ØNSKER


Lacuna foldedører er skreddersydd for hvert prosjekt for å dekke dine ønsker og behov. De kan tilpasses og matche design, stil og arkitektur av vinduer og dører i ethvert hjem.

Vi er alltid tilgjengelige for råd om konstruksjon og design. Du er alltid velkommen til å kontakte oss og få en uforpliktende samtale og tilbud.

BOLIGINSPIRASJON


Få inspirasjon her og lukk lys, natur eller by inn i ditt hjem.

FINN INSPIRASJON

JEG TROR PÅ DET Å ÅPNE TIL NOE STORT!

- Henrik Brunsø, CEO

Drømmen om å åpne hjemmet ditt og få naturen inn, er grunnlaget for at Lacuna i dag produserer foldedører i Langeskov på Fyn. At dørene er laget for å vare i 30-50 år er resultatet av kontinuerlig produktutvikling, et nøye utvalg av materialer og målet om å være den beste foldedørprodusenten i verden.

STRENG UNDERSØKELSE
OG SERTIFISERING


I tillegg til å overholde industristandardtester utfører Lacuna sine egne ekstreme tester for fuktabsorbering, dimensjonsstabilitet og isolering av foldedørene. Vi tester også våre produkter hos tredjeparter for å sikre full synlighet når det kommer til produktets ytelse. Vi er derfor stolte av å kunne kalle Lacuna foldedører for verdens mest tette foldedører.

LES MER

BETRYGGENHET
I HØYSETET


Vi bryr oss om miljøet. Alle råvarer som brukes i Lacuna er nøye utvalgt, slik at tanke for bærekraft er tilstede i alt vi gjør.

Isolasjon er også viktig for å sikre en grønn og bærekraftig fremtid. Du kan bygge et lavenergihus og spare på både oppvarmingskostnader og CO2 med våre foldedører.

Isolasjonen er vesentlig bedre enn gjennomsnittet. Isolasjonsverdien måles i Uw”, hvor et mindre tall betyr bedre isolasjonsevne. Et normalt dobbeltglasset energisparende vindu har en Uw-verdi på 1,3 til 1,5. Våre produkter, utstyrt med tilsvarende glass, har en Uw-verdi på 1,0-1-2, noe som betyr opptil 30% mindre energiforbruk. “

LES MER

ENKEL MONTERING
BILLIG INSTALERING


I tillegg til energieffektivitet, holdbarhet og utmerket finish er Lacuna produkter utstyrt med et revolusjonerende og patentert overkarmsystem hvor kjøreskinnen er integrert i selve overkarmen. Systemet er mer nøyaktig enn andre systemer, man sparer utgifter til monteringsmateriell , og man oppnår en bedre finish.

LES MER

DANSK DESIGN & PRODUKSJON

Alle Lacuna-produkter er designet og produsert på vår fabrikk i Fyn. Her tenker vi design på dansk og kvalitet på tysk. Lacuna Foldedører er sertifisert som verdens mest tette og godt isolerte type.

Foldedørene er utviklet for å fungere ved temperaturer fra -50 og opp til 60 grader celsius, og vi har testet motstandsevnen mot vind og vann under orkanstyrke med hastigheter opptil 280 km / t. Lacuna produkter er designet for å vare i 30 – 50 år – og gjerne flere!

 

På Teknologisk Institutt er produktene utsatt for tester i forhold til ekstremt vær, isolasjon og innbrudd. Vi gjør dette for å gi kundene våre trygghet for blant annet. ekstreme vind- og værforhold. Lacuna foldedører er utstyrt med dobbelt- eller tredoble tettningslister, og er sertifisert for C3-kravene til innbruddssikring. Foldedørene lever opp til de aller høyeste krav, inkludert den britiske standarden PAS 24.

BESØK VÅRT
SHOWROOM NÅ


Få en visuell presentasjon på kort tid eller en lengre film som forteller de tingene du trenger å vite for å ta en beslutning.