INDBRUDSSIKKERHED


Vores kunder kan føle sig trygge mod indbrud. Lacuna foldedøre er ophængt i overkarmen, har lås på alle døre og har ingen skidt samlende skinne ved bundkarmen. Glasset er limet i indefra, så en eventuel indbrudstyv ikke kan komme ind selvom dørene beskadiges.

Vores smukt designede håndtag og hængsler er fremstillet af 18 mm. børstet syrefast rustfrit stål.

INDBRUDSTEST

ALLE DØRBLADEFASTLÅSES

Når en Lacuna foldedør lukkes bliver hvert enkelt dørblad individuelt fastlåst. Sammen med kraftige hængsler sikrer det, at døren ikke blot kan trækkes eller skubbes ud.

SIKKERHEDS-GLAS

Som tilvalg kan man naturligvis vælge forskellige glasspecifikationer. Til installationer med offentlig adgang kan der være krav om sikkerhedsglas ligesom mange af vore markeder stiller dette krav. Hærdet og/eller lamineret glas er derfor ikke noget problem.

TEST OGGODKENDELSER

En ting er ord, noget andet er virkelighed. Sikkerhed er vigtig for os. Derfor får vi naturligvis testet vore foldedøre og foldevinduer hos Teknologisk institut.


SIKKERHEDSLÅS

En Lacuna foldedør kan leveres med mange forskellige låsemuligheder. Lige fra det traditionelle terrassegreb med trepunktslås til SKAFOR godkendte systemer.

Der er mulighed for at få kombinationer af cylinder såvel ude som inde, ligesom valg af greb med kode også er en mulighed.


INDVENDIGEGLASLISER

Lacuna foldedøre er konstrueret med indvendige glaslister. Det giver en række fordele. Sikkerhedsmæssigt betyder det at en uvedkommende ikke kan afmontere glaslisterne og fjerne glasset.