HVAD ER ENLACUNA FOLDEDØR?


Lacuna er en dansk virksomhed, som udvikler og producerer foldedøre på egen fabrik i Langeskov. Med ambitionen om at lave verdens bedste foldedør, har Lacuna fokus på høj isoleringsevne, tæthed og sikkerhed, samt design og kvalitet. En foldedør fra Lacuna har en levetid på 30-50 år.

En almindelig terrassedør eller hæve-skydedør kan ikke måle sig med en foldedør fra Lacuna, som kan åbnes op til 90% af bredden, hvor en traditionel hæve-skydedyr kun kan åbnes ca. 45% af bredden.

LACUNA OUTLET

Lacuna helårshus foldedør billeder
Lacuna helårshus foldedør billeder

Design dine foldedøreefter egne ønsker


Foldedøre fra Lacuna bliver fremstillet på egen fabrik i Langeskov. Ingen hjem eller boliger er ens, derfor tilbyder vi skræddersyet løsninger, som er tilpasset hvert enkelt kunde og projekt.

Har du brug for gode råd og vejledning, står vi klar. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak og tilbud.

Husinspiration


Hent inspiration i vores galleri og se, hvordan andre har indrettet sig med foldedøre fra Lacuna. Opdag hvad naturligt lys, frisk luft og de omkringliggende omgivelser, gør godt for ens hjem.

FIND INSPIRATION

"Jeg tror på, at kunne åbne op til naturen"

- Henrik Brunsø, CEO

Drømmen om at åbne sit hjem op og få naturen ind, er grobund for at Lacuna i dag producere foldedøre i Langeskov på Fyn. At de er lavet til at holde i 30 – 50 år, er resultatet af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer og målet om at være den bedste foldedørsproducent i verden.

Tests ogcertificeringer


Ud over industrielle standard tests på Teknologisk Institut, udfører Lacuna også egne ekstrem tests for fugtabsorbering, dimensions stabilitet og isolation af foldedørene. For at sikre fuld gennemsigtighed på produkternes ydeevne, tester vi endvidere vores produkter hos tredjepart i udlandet. Vi er derfor stolte af at kunne kalde Lacuna foldedører for verdens mest tætte foldedører.

LÆS MERE

BÆREDYGTIGHEDI HØJSÆDET


Vi interesserer vi os for miljøet. Alle Lacuna råvarer er udvalgt med omhu, hvilket gør vugge til vugge tankegangen er til stede i alt vi gør.

Isolering er også essentielt for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Du kan bygge et lavenergihus, spare på varmeudgifterne og CO2 med vores foldedøre.
Isoleringen er væsentligt bedre end gennemsnittet. Isoleringsværdien måles i “Uw”, hvor et mindre tal betyder bedre isolering. Et normalt dobbeltrudet energibesparende vindue har en Uw værdi på 1.3 til 1.5. Vores produkter, udstyret med sammenlignelige glas, har en Uw værdi på 1.0-1-2, hvilket betyder op til 30% mindre energi forbrug.

LÆS MERE

NEM MONTERINGBILLIG INSTALLERING


Ud over det energimæssige, holdbarheden og en fornem finish, er Lacunas produkter udstyret med et revolutionerende og patenteret overkarmssystem, hvor køreskinnen er integreret i selve overkarmen. Systemet er mere nøjagtigt end andre systemer, sparer penge til montage planker og giver en bedre finish.

LÆS MERE

DANSK DESIGN & PRODUKTION

Alle produkter hos Lacuna er designet og fremstillet på vores fabrik på Fyn. Her tænker vi design på dansk og kvalitet på tysk. Lacuna Foldedøre certificerede som verdens absolut mest tætte og velisolerende.

Foldedørene er fremstillet til at kunne fungere i temperaturer fra -50 og op til 60 grader, og vi har afprøvet modstandsevnen ift. vind og vand under orkanstyrke med hastigheder op til 280 km/ t. Lacunas produkter er designet til at holde i 30 – 50 år – og gerne flere.

På Teknologisk Institut udsættes produkterne for tests i forhold til ekstremt vejr, isolation og indbrud. Det gør vi for at give vores kunder tryghed overfor ekstreme vind og vejrforhold. Lacuna foldedøre er designet med dobbelte eller tredobbelte tætningslister og er certificeret til C3 kravene ift. indbrudssikring. Foldedørene lever dermed op til de allerhøjeste krav, herunder den britiske standard PAS 24.

Besøg vores showroom


Inden du vælger foldedør kan det være en god idé at prøve, se og mærke markedets førende foldedør. 

Tæt på afkørsel 47 i Langeskov på Fyn har vi et stort showroom. Her har du mulighed for at få fremvisning, rådgivning og svar på alle spørgsmål omkring foldedørens muligheder. 

Vi har åbent, på Industrivej 2 i Langeskov, mandag til fredag 8-16 og ellers ring til os på 86 89 86 89 og hør nærmere omkring mulighederne for et besøg.

SE VORES SHOWROOM NU

Få en visuel præsentation på få sekunder eller en længere film der beskriver de ting du har brug for at vide, for at kunne træffe en beslutning.