Lacuna helårshus foldedør billeder

OVERLEGNEISOLERINGSVÆRDIER


Lacuna foldedøre er certificerede, tætte og velisolerende. Vores patenterede system er konstrueret med vægt på høj isoleringsevne og tæthed igennem dobbelt tætning i karmen og tredobbelt tætning mellem dørrammerne. Lacuna foldedøre er bygget til at fungere fra – 60 grader og op til +50 grader. Derfor glæder man sig over vores produkter langt over polarcirklen og langt nede i Afrika. God isolering og tæthed virker begge veje!

DOWNLOAD U-VÆRDI CERTIFICERING

FOLDEDØRMED GOD ØKONOMI

Isolering og tætheden er afgørende for en god økonomi på en foldedør. Derfor har det fra starten været fundamentalt for Lacuna at skabe et produkt, der er fuldstændigt tæt selv i orkaner der langt overgår det vi sædvanligvis ser i Danmark.

Når Storebæltsbroen for længst er lukket og orkanen Katarina har blæst New Orleans omkuld, holder en Lacuna foldedør stadig tæt.


NOMINERETTIL ENERGIPRIS

Derved er en Lacuna foldedør den billigste løsning på den lange bane. Der er jo en grund til at Lacuna med sine produkter har været nomineret til årets Energipris af Dansk Byggeri flere gange. Vi fortsætter naturligvis udviklingen – Lacuna sætter en ære i at være på forkant med tiden, både med hensyn til funktionalitet, finish, indbrudssikkerhed, holdbarhed og energirigtighed. Når det gælder produktudvikling, så tænker vi på tysk og når vi tænker design, så tænker vi dansk, og vi sælger med stolthed til mange lande.

TRÆ MED DENBEDSTE ISOLATION

Når det gælder isoleringsevnen er et Lacuna produkt helt i top. Man måler isoleringsværdien i Uw, som er et udtryk for isoleringen. Jo lavere Uw–værdi desto bedre isolering. Et normalt vindue med 2 lags lavenergiglas har en Uw–værdi på ca. 1,2 – 1,5. Et Lacuna produkt har med tilsvarende glas en Uw-værdi på 1,05 og med 3 lags standardglas kan vi komme helt ned på en Uw-værdi på 0,8. Ja tallene taler for sig selv, for det svarer til at boligen kun skal bruge 40 % af den energi til opvarmning, som med et standard vindue eller en foldedør.

Tæt_foldedør_bedste_isolation

TMT COMPOSITE®VARMEBEHANDLET TRÆ

Ved malede produkter anvender vi FSC- certificeret, lamineret varmebehandlet bøgetræ fra Tyskland. Varmebehandlet bøg har en holdbarhed som teaktræ, dvs. klasse, 1 som er det træ, der holder nærmest uendeligt, og som ikke rådner.

Desuden har det en isolation, der langt overgår ikke varmebehandlede træsorter, og ikke mindst kan det ikke suge vand i vådt og fugtigt vejr, hvilket også giver træet en fantastisk dimensionsstabilitet

Lacuna foldedør produkt detaljer

TRÆ-ALU...IKKE TIL EN FOLDEDØR

Af ovennævnte grund produceres Lacuna produkter ikke i træ-alu, som kan være en udmærket løsning for en enkelt eller 2 dørrammer i én karm. Problemerne med andre træsorter opstår, når der er 3 eller flere rammer i én karm. Lacuna Foldedøre står under meget forskellige klimatiske forhold. I Bergen i Norge eller på Færøerne kan det regne 250 dage eller mere om året, og andre steder regner det stort set ikke. Træets dimensionsstabilitet er derfor afgørende for en velfungerende isoleringsevne.

EN LACUNA DØR EFTER4 MÅNEDER I SALTVAND


En god foldedør, der skal holde tæt i 50 år, afhænger af dørenes dimensionsstabilitet. I denne film viser vi en af ​​de mange test, vi udsætter vores produkter for, så de lever op til dine og vores forventninger. Rammen er lavet af TMT Composite®, som er varmebehandlet bøg og efter 4 måneder i saltvand, har rammen kun er udvidet med 0,4 mm, hvilket betyder at malingen ikke har revner og at dimensionsstabiliteten er ekstrem høj.