INNBRUDDSSIKKERHET


Våre kunder kan føle seg trygge mot innbrudd. Lacuna foldedører er opphengt i overkarmen, har låser på alle dører og har ingen skinne på bunnrammen som vi vet, samler smuss. Glasset limes inn fra innsiden, slik at en innbruddstyv ikke kan komme inn, selv om, selv om dørene er skadet.

Våre vakkert utformede håndtak og hengsler er laget av 18 mm. børstet, syrefast rustfritt stål.

LAST NED INNBRUDSSIKKERHETSTEST

ALLE DØRBLADERFASTLÅSES

Når en låsedør er lukket, er hvert dørblad individuelt låst. Sammen med kraftige hengsler sikrer den at døren ikke kan trekkes eller skyves ut.

SIKKERHETS-GLASS

Som et alternativ kan man selvfølgelig velge forskjellige glasspesifikasjoner. For installasjoner med offentlig tilgang kan det være krav til sikkerhetsglass, akkurat som mange av våre andre markeder stiller dette kravet. Det er derfor ikke noe problem å få herdet og / eller laminert glass i Lacuna sine produkter.

TESTER OGGODKJENNINGER

En ting er ord, noe annet er virkeligheten. Sikkerhet er viktig for oss. Derfor har vi naturligvis fått våre foldedører og foldevinduer testet av Teknologisk Institutt.


SIKKERHETSLÅS

En Lacuna foldedør kan leveres med mange forskjellige låsemuligheter, fra det tradisjonelle terrassegrepet med trepunktslås til SKAFOR-godkjente systemer.

Det er mulig å få kombinasjoner av sylinder både ute og inne, valg av grep med kode er også et alternativ.


INNVENDIGEGLASSLISTER

Lacuna foldedører er konstruert med innvendige glasslister . Det gir en rekke fordeler; Med hensyn til sikkerhet betyr dette at en uvedkommende person ikke kan fjerne glasslistene og fjerne glasset.